Wifi op vakantieparken

17/07/2020

Wifi op vakantieparken, campings en bungalowparken.

Het hebben van een stabiele, snelle en dekkende WI-FI verbinding op vakantie is voor steeds meer parken noodzaak geworden. Bij het bepalen van een vakantie kiezen gasten in meer dan 70% van de gevallen voor een locatie met goede Wi-Fi verbinding en is dit onderdeel van de klantbeleving. Helaas is een goede verbinding op veel parken niet vanzelfsprekend.

Door gebruik te maken van meerdere access points en eventuele straalverbindingen bij grote parken kunnen wij een volledige dekkend Wi-Fi netwerk leveren.

Omdat geen enkel park hetzelfde is adviseren wij u volledig op maat. Door samen met u aan de hand van plattegronden, metingen op locatie en eventuele reeds aanwezige infra kunnen wij een op maat gemaakt plan maken voor uw camping, vakantiepark of bungalowpark. Hierdoor weet u als klant volledig waar u aan toe bent.

Monitoring

Onze monitoring systemen zijn er op ingericht om eventuele problemen in het netwerk snel te detecteren. Stel dat een Wi-Fi-punt of Access point problemen vertoond worden verbonden apparaten automatisch overgeschakeld naar het dichtstbijzijnde access point. Zonder dat uw gasten hier iets van merken zal de verbinding actief blijven. Onze support afdeling krijgt een signalering van het probleem en zal deze in veel gevallen op afstand kunnen verhelpen.

Beveiliging

Naast een goede dekking is beveiliging natuurlijk van groot Naast een goede dekking is beveiliging natuurlijk van groot belang. WIS is gespecialiseerd in het aanleggen van netwerken met IDS Intrusion Detection Systems. Dit zijn geautomatiseerde systemen die ongeautoriseerde toegang tot een informatiesysteem of netwerk detecteert en actief blokkeert.

Betaalde toegang

U kunt speciale vouchers aanmaken waarmee uw gasten toegang krijgen tot het Wi-Fi-netwerk. Daarnaast beschikt het systeem over verschillende betaalmogelijkheden zoals creditcard, iDeal of Paypal betaling zodat gasten zelf een toegangscode kunnen verkrijgen.
Daarnaast is het ook mogelijk om uw gasten gratis toegang te geven tot het internet.

Investering

Wi-Fi verbindingen voor vakantieparken zijn complex en u als eigenaar zal wellicht verwachten dat dit een zeer kostbare investering is. Door een juiste en uitgebreide inventarisatie en het gebruik de juiste combinatie van hardware kunnen wij een oplossing bieden passend in uw budget.

Meer informatie

Bent u camping eigenaar, of biedt u accommodaties aan in een soortgelijke situatie en kan de wifi bij u ook een upgrade gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende inventarisatie.

Hospitality branche

Wilt u meer informatie over wat wij nog meer te bieden hebben op hospitality gebied?

Robbin Dominicus

Telefoon
E-mail

Vragen?

Neem contact op met onze specialist Robbin Dominicus

+31 (0)85 0606 423

Stuur een e-mail naar Robbin

Offerte aanvragen