Maximale gastvrijheid

Onze oplossingen bestaan uit energiezuinige schermen die zich
onderscheiden door connectiviteit en gebruiksvriendelijkheid.

Hospitality TV

Hospitality TV wordt tegenwoordig veel gebruikt in zorginstellingen, hotels, op schepen of vakantieparken.

WIS levert, installeert en onderhoud televisies, tv- en Satellietsystemen en het interne kabelnetwerk. Ook kunnen wij de content voorziening op de displays voor u inrichten.

Met onze hospitality TV oplossingen biedt u uw gasten de ultieme tv ervaring, zoals zij deze tegenwoordig ook thuis gewend zijn. De systemen bieden een uitgebreid menu aan met onder meer een welkomstscherm, specifieke informatie schermen in uw huisstijl en video on demand. U bepaalt zelf het zenderaanbod waaruit uw gast of patiënt kan kiezen.

Naast landelijke of zelfs wereldwijde tv- en radiozenders kunt u uw gast toegang geven tot lokale zenders en tot uw eigen informatiezender.

Daarnaast zijn de hospitality TV oplossingen geschikt om te koppelen aan uw PMS systeem. Hiermee kan de gastroom service bestellen, berichten lezen en de huidige rekening inzien.

Onze website is in ontwikkeling

De informatievoorziening op onze website is nog niet volledig. In de komende weken zullen wij de pagina’s verder aanvullen en/of toevoegen. Wilt u in de tussentijd meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Dit kan telefonisch of per mail.