Beveiliging (CCTV)

Met camerabeveiliging voor uw bedrijf heeft u altijd zicht op de zaak. Na sluitingstijd, maar ook op het moment dat uw zaak in vol bedrijf is.

Camerabeveiliging
voor uw bedrijf

Voorkom toegang door onbevoegde of ongewenste personen op uw bedrijfsterrein en in uw bedrijfspand. WIS heeft ruime ervaring in het leveren, aanleggen, en onderhouden van uw beveiligingssysteem. Een voorafgaande gedetailleerde analyse van uw object en wensen, zorgt ervoor dat wij u naar volle tevredenheid kunnen adviseren.  

Met camerabewaking houdt u toezicht op uw goed en goederen. Zo kunt u de omgeving van uw bedrijfspand monitoren, of juist specifieke ruimten. Zo kunt u uw bedrijfsbeleid en/of wettelijke verplichtingen waarborgen. Er zijn diverse mogelijkheden om de het gewenste doel te bereiken, omdat wij kunnen putten uit een keur aan camera’s, met ieder zijn specifieke kenmerken. Mogelijk is een camera die op beweging geactiveerd wordt voor u geschikt, of juist een camera die 24/7 operationeel is, of een combinatie hiervan. Voor binnen- en buiten, met nacht- en dag zicht.

Kortom: wenst u een camera die alleen uw entree bewaakt of wilt u een uitgebreid object beveiligen, voor alle omstandigheden hebben wij een passende oplossing.

Hikvision

WIS werkt samen met Hikvision en levert high-end beveiligingsapparatuur.

Als toonaangevende en innovatieve marktleider op het gebied van videobeveiliging heeft u als klant met Hikvision het beste in huis. Zo treft u de professionele producten van Hikvision aan in onder andere de sectoren transport, industrie, onderwijs en openbare veiligheid evenals in ‘smart buildings’.

Hikvision

Perfect beeld

Overdag is goede beeldkwaliteit van camerabewaking van groot belang. Maar in de nacht is het misschien wel nog belangrijker. Daarom maken wij gebruik van de nieuwste generatie infrarood beamers, wat ook in de nacht een helder beeld tot wel 65 meter oplevert.

24/7 opname

Alle camera’s nemen 24 uur per dag, 7 dagen per week op. Afhankelijk van uw situatie kunnen de camera’s worden geconfigureerd om enkel bij beweging de beelden op te slaan. De beelden kunnen via diverse apparaten worden teruggekeken en worden veiliggesteld.

Maatwerk

Bij ons is alleen de beste camera beveiliging goed genoeg. Wij leveren maatwerk oplossingen op het hoogste niveau voor groot zakelijk tot aan particulieren. Voor elke wens hebben wij een passend camerasysteem.

Pakketten

Naast maatwerk oplossingen bieden wij ook complete en kosten efficiente camerapakketen aan.

Overal toegang tot uw camera’s

Via de gebruiksvriendelijke app heeft u altijd en overal zicht op wat er zich in uw bedrijf afspeeld. U kunt niet alleen live beelden bekijken maar ook direct terugkijken of een opname direct delen vanaf uw smartphone.

Overal toegang tot uw camera’s
Jaron van Zwam

Telefoon
E-mail

Vragen?

Neem contact op met onze specialist Jaron van Zwam

+31 (0)85 0606 423

Stuur een e-mail naar Jaron

Offerte aanvragen