Draadloos presenteren

Deel met een enkele klik een presentatie vanaf uw laptop of mobiel apparaat op een centraal scherm.

i3SYNC

De geïntegreerde I3SYNC FHD 4.0 stelt u in staat om zonder bekabeling of installatie, uw scherm eenvoudig te delen op een groot display. En dit allemaal in een hoge kwaliteit.

Dit is onafhankelijk van uw besturingssysteem, en vanaf ieder HDMi apparaat in een hand omdraai. Met een simpele druk op de knop deelt u uw laptop, mobiele telefoon of tablet met een centraal scherm in bijvoorbeeld uw meeting room of in een conferentiezaal. En dit allemaal draadloos!

i3SYNC 4.0

i3SYNC 4.0

Met de i3SYNC heeft u een presentatietool in handen die het mogelijk maakt om ieder apparaat te verbinden met het presentatiescherm. Plug de ontvanger in het display en de zender in het apparaat van uw keuze, en de verbinding is gemaakt.

Functionaliteiten

i3ALLSYNC TOUCH

Met een upgrade van uw touchscreen met i3ALLSYNC HDMi Touch Receiver deelt u eenvoudig uw scherm met het gewenste display. U maakt snel notities en annotaties op het whiteboard. Deze i3ALLSYNC HDMi Touch Receiver werkt in combinatie met de i3ALLSYNC HDMi Touch Transmitter, Apple AirPlay en i3ALLSYNC app.

Functionaliteiten
i3ALLSYNC TOUCH
App voor draadloos presenteren

App voor draadloos presenteren

De i3ALLSYNC app zorgt voor een draadloze verbinding tussen willekeurig welk apparaat en uw presentatiescherm.

U heeft geen gedoe met kabels meer want die zijn hiermee vervangen door een eenvoudige app!

Functionaliteiten