Professionele (web)hosting

Kies de beste infrastructuur voor uw zakelijke applicaties of websites.

Managed hosting

Webhosting

Hosting is het stuk webruimte welke u nodig heeft om uw domeinnaam te gebruiken. Met website hosting breng u uw website onder op een server die in verbinding staat met het internet. U kunt een domeinnaam zien als een straatnaam, het adres dat mensen kunnen bezoeken. Hosting kunt u vergelijken met een appartementencomplex, omdat u met hosting een server deelt met andere gebruikers.

 

Managed VPS hosting

Bij een Managed VPS Hosting van WIS beheren onze experts uw server. Wij zorgen ervoor dat uw website, applicaties en e-mail snel en stabiel blijven werken, zodat u zicht kunt focussen op andere belangrijke zaken. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging.

 

E-mail met Microsoft 365 Business Basic

Wil u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Microsoft 365 Business Basic heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft.

Meer informatie over Microsoft 365

Onze website is in ontwikkeling

De informatievoorziening op onze website is nog niet volledig. In de komende weken zullen wij de pagina’s verder aanvullen en/of toevoegen. Wilt u in de tussentijd meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Dit kan telefonisch of per mail.