Maximale gastvrijheid

Een hospitality onderneming draait dag en nacht door. Dan is het fijn dat uw IT partner dat ook doet. Wij staan 24/7 voor u klaar!

Onze Hospitality oplossingen

Hospitality TV

WIS levert, installeert en onderhoud televisies, tv- en Sattelietsystemen en het interne kabelnetwerk. Ook kunnen wijde content voorziening op de displays voor u inrichten. Met onze hospitality TV oplossingen biedt u uw gasten de ultieme tv ervaring, zoals zij deze tegenwoordig ook thuis gewend zijn.

Meer over Hospitality TV

Beheer

Zoekt u een betrouwbare partij in netwerk en systeembeheer? U bent bij WIS op het juiste adres. Wij zorgen voor een optimaal functionerende omgeving, zodat u uw gasten of patiënten kunt laten genieten van onze betrouwbare en innovatieve oplossingen.

Meer over systeembeheer

Monitoring & support

Naast beheer is het monitoren van uw netwerk van essentieel belang. Zo kunnen wij namelijk in veel gevallen problemen opmerken nog voor dat deze door u of uw gasten worden opgemerkt.

Interactieve displays

Vergaderen, presenteren, whiteboarding en video conferencing. Onze interactieve display oplossingen zijn perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld een vergader of conference ruimte.

Meer over Interactieve displays

Draadloos presenteren

Geef uw gasten de mogelijkheid om draadloos te presenteren op een centraal scherm binnen bijvoorbeeld een vergader ruimte.

Meer over draadloos presenteren

Digital signage

Duidelijk en helder communiceren met uw gasten is uiteraard erg belangrijk. Met de juiste toepassing van digital signage, kunt u nog gerichter en relevanter communiceren.

Onze website is in ontwikkeling

De informatievoorziening op onze website is nog niet volledig. In de komende weken zullen wij de pagina’s verder aanvullen en/of toevoegen. Wilt u in de tussentijd meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Dit kan telefonisch of per mail.