Cloud telefonie (VOIP)

VoiP telefonie kan alle functionaliteiten van uw lokale telefooncentrale overnemen. Daarnaast biedt het u gebruiksgemak en houdt u zelf de controle over loop van uw telefoonverkeer. Een ‘must have’ voor moderne ondernemers.

Vrijheid &
bereikbaarheid

Grenzeloze mogelijkheden heeft u als klant van WIS, daar waar het gaat om uw telefonische bereikbaarheid. U kunt werken waar en wanneer u maar wilt want de telefonie reist gewoon met u mee.

Laat het telefoonverkeer binnenkomen op uw VoiP telefoon(s) en vervolgens doorschakelen naar het mobiele nummer van uw voorkeur, al dan niet met een voicemailfunctie. U kunt uw telefonie eenvoudig uitbreiden en voorzien van keuzemenu’s, informatie zoals openingstijden, en wachtrij informatie. Natuurlijk kunt u dit alles koppelen aan bestaande systemen.

Beheer

Met TRiNG, de on-line telefooncentrale van onze telecom partner stelt u zelf uw bereikbaarheid in. Zo kunt u in dit beheerplatform uw klanten optimaal informeren, en optimale telefonische bereikbaarheid bieden.

Beheer

De VoIP-leverancier die
met u meedenkt

Bij WIS geloven we niet in standaardoplossingen. Wij bieden daarom maatwerk, die we volledig afstemmen op de behoefte van onze klanten. Daarom nemen we de tijd om u en uw medewerkers te leren kennen.

Want hoe beter we uw bedrijf kennen, hoe beter we kunnen nadenken over oplossingen. Oplossingen waar u wat aan heeft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het optimaal inrichten van telefonie voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op.

+31 (0)85 0606 423

Vast toestel?

Voor vaste telefonie levert WIS telefoons die direct gebruiksklaar zijn. Deze worden aangesloten op de internetverbinding waarmee ze onmiddellijk operationeel zijn. Heeft u een afspraak buiten de deur dan schakelt u de telefoon eenvoudig door naar uw mobiele telefoon. Met de Cloudsoftphone app beheert u in een handomdraai uw bereikbaarheid en het telefoonverkeer.

Toch liever uw eigen centrale?

Uiteraard is het ook mogelijk om VOIP te leveren en gebruik te maken van een fysieke telefonie centrale bij u op de zaak.

WIS levert, installeert en onderhoud deze centrale voor u.

Toch liever uw eigen centrale?
Jaron van Zwam

Telefoon
E-mail

Vragen?

Neem contact op met onze specialist Jaron van Zwam

+31 (0)85 0606 423

Stuur een e-mail naar Jaron

Offerte aanvragen