Retail

Betrouwbare IT en audiovisuele oplossingen voor retailers.

Oplossingen voor de retailbranche

Ziet u technologie als kans of uitdaging? Eén ding is zeker: IT is essentieel voor iedere retailketen. Of u nu een fysieke winkel, webshop of een combinatie hiervan heeft; internet en digitalisering bieden u een breed scala een mogelijkheden om in contact te komen met uw klanten. Dat geldt ook andersom: een klant wil de vrijheid hebben om te bepalen hoe hij of zij winkelt. Daarom moet u volledig kunnen vertrouwen op uw IT-omgeving.

Beheer & support

Zoekt u een betrouwbare partij in netwerk en systeembeheer?  Wij zorgen voor een optimaal functionerende omgeving, zodat u zich bezig kunt houden met de kerntaken binnen uw bedrijf. Daarnaast staat onze supportdesk ook in de avonden en weekenden voor u klaar.

Meer over systeembeheer of support

Hosting & e-mail

Laat uw website, webshop en/of bedrijfsapplicatie beheren door WIS. Wij regelen back-ups, monitoring en updates en zorgen voor goede beveiliging. Daarnaast krijgt u e-mail via het betrouwbare Microsoft 365, zodat u altijd en overal toegang heeft tot uw e-mail en bestanden.

Meer over hosting of Microsoft 365

Digital signage

Duidelijk en helder communiceren met uw klanten is uiteraard erg belangrijk. Met de juiste toepassing van digital signage, kunt u nog gerichter en relevanter communiceren.

Onze website is in ontwikkeling

De informatievoorziening op onze website is nog niet volledig. In de komende weken zullen wij de pagina’s verder aanvullen en/of toevoegen. Wilt u in de tussentijd meer informatie over onze producten of dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag

U kunt ons bereiken op werkdagen van 08:00 tot 17:00. Dit kan telefonisch of per mail.