Wij zijn WIS

WIS is een organisatie met veel ervaring die gespecialiseerd is in advies, service, levering en installatie van IT en audiovisuele oplossingen.

Wij zijn leverancier van uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten. Met ons brede aanbod leveren wij op maat gemaakte totaaloplossingen op ieder niveau, van eenmanszaak tot hotel.

Met onze ruime kennis en ervaring bedienen wij onze nationale- en internationale opdrachtgevers op IT en AV gebied. Wij zetten ons volledig in om onze klanten naar volle tevredenheid te ondersteunen bij het waarmaken van de doelstellingen. Om u het beste van ons te bieden kiest WIS voor een persoonlijke benadering om uw vraag te vertalen naar een precieze inventarisatie van uw behoefte.

Naast een vast aanspreekpunt willen wij dat u in ons een service gerichte partner vindt met onder andere een 24/7 support/storingsdienst.

DVZ-IT: Microsoft Partner
DVZ-IT: ESET Partner
DVZ-IT: Vestel
DVZ-IT: i3-Technologies

Innoveren met IT

IT is waardevol voor uw organisatie. Wij geloven dat IT een middel is om uw bedrijf efficiënter te laten werken en te laten groeien. Juist daar ligt onze kracht. Om uw IT te optimaliseren, hanteren wij een resultaatgerichte werkwijze waarin wij uw bedrijfsstrategie vertalen naar een op maat gemaakte IT infrastructuur.

Inventarisatie & advies

Wij inventariseren uw wensen en eisen op het gebiedvan IT en/of AV. Vervolgens brengen wij uw omgeving in kaart. Aan de hand van de inventarisatie zullen wij u adviseren en presenteren het inventarisatie overzicht, waarna wij met u een oplossing samenstellen die het beste past bij uw doelstellingen en budget.

Implementatie

De uitvoering van ons advies vindt plaats aan de hand van het projectplan die wij gedetailleerd met u doornemen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Het is natuurlijk de bedoeling dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de uit te voeren installatie en/of upgrade.

Beheer / support

Na de implementatie kunt u er uiteraard voor kiezen de geleverde oplossing door ons te laten beheren. Wij leveren op maat gemaakte support contracten, die specifiek zijn voor uw organisatie. Daarnaast bieden wij niet alleen support tijdens kantooruren maar ook desgewenst in de avonden/of weekenden.

DVZ-IT Visie & Transparant

Visie

Door totaaloplossingen te leveren, en hier ook het onderhoud en de ondersteuning bij aan te bieden heeft u als bedrijf één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

Transparant

Wij vinden transparantie richting onze klanten belangrijk. Zo weet u als klant altijd waar u aan toe bent. Zo zijn er geen verborgen kosten en geven wij altijd openheid over de partner bedrijven waar wij mee samenwerken.

Persoonlijk

Bij ons bent u geen nummer. Direct en persoonlijk contact is belangrijk voor ons. Mede daarom bezoeken wij onze klanten met regelmaat om de dienstverlening op het hoge niveau te houden waar wij voor staan.

Samenwerking

Om het beste resultaat te behalen geloven wij dat nauw samenwerken met onze klanten en partners van noodzakelijk belang is. Dit zorgt ervoor dat onze klanten voorop lopen in de digitale revolutie. Wij denken niet alleen mee met onze klanten, maar adviseren breder dan de primaire vraag.

DVZ-IT | Persoonlijk & Samenwerking