Interactieve displays

Vergaderen, presenteren, whiteboarding en video conferencing.
Ervaar de eindeloze mogelijkheden van interactieve displays.

Interactieve displays?

Creëer uw grenzeloze ‘Huddle room’ met onze interactieve touchscreens van i3-Technologies.  

Wij leveren touchscreen displays in uiteenlopende maatvoeringen varierent van 55”, 65”, 75” tot 85” en passen in elke ruimte.

i3TOUCH X-ONE

De i3TOUCH X-ONE werkt sneller dan elk ander interactief display dat u tot nu toe hebt gezien.

Alles wat u nodig hebt, is al aanwezig op de i3TOUCH X-ONE met i3STUDIO. i3STUDIO is de gratis out-of-the-box softwaresuite waarmee u uw content kunt delen, een fantastische presentatie kunt geven, kunt whiteboarden op uw oneindige canvas of aantekeningen kunt maken direct in uw browser en presentatie.

De X-ONE serie is verkrijgbaar in 65”, 75” en 86”.

Functionaliteiten
i3TOUCH X-ONE
i3TOUCH EX

i3TOUCH EX

De i3TOUCH EX is een 4K display voorzien van hoogwaardige IR technologie. De EX is uitermate geschikt voor o.a. whiteboarding, videoconferencing. Wordt standaard geleverd met Android en is uit te breiden met Windows 10 d.m.v. een insteek pc (OPS).

De EX serie is verkrijgbaar in 65”, 75” en 86”.

Functionaliteiten

i3TOUCH PX

De i3TOUCH PX is naast de functionaliteiten van de EX voorzien van een capacitieve touch display. Hierdoor is de aanraakgevoeligheid nog preciezer. Daarnaast heeft deze een actieve pen met Windows INK ondersteuning.

Functionaliteiten
i3TOUCH PX
i3SIXTY Pro

i3SIXTY Pro

De i3SIXTY Pro Digital Flipchart is een high-end oplossing met 90 graden schermrotatie op een mobiele standaard, 4K camera en schermresolutie, whiteboarding, draadloos presenteren, geïntegreerde OPS en ondersteuning voor videovergaderen.

Functionaliteiten

i3SIXTY

De i3Sixty is een multifunctionele digitale roteerbare flip-over. De Sixty is voorzien van een ingebouwde camera en daardoor ook geschikt voor video presentaties.

Foto’s maken na een presentatie is verleden tijd. De whiteboarding software maakt het mogelijk om snel te delen d.m.v. een QR code, e-mail of USB.

De hoogwaardige standaard maakt het mogelijk deze flip-over gemakkelijk te verplaatsen.

Functionaliteiten
i3SIXTY
i3TOUCH PXr

i3TOUCH PXr

De i3TOUCH PXr is een hoogwaardig draaibaar touchscreen dat de unieke combinatie van een Windows-omgeving op een draaibaar display mogelijk maakt voor maximale veelzijdigheid in uw werkomgeving.

De PXr serie is verkrijgbaar in 55” en 65”.

Functionaliteiten